O NAMA

Mladenović 016 je prerada mesa koja je u Srbiji prisutna vec 15 godina.
Naši proizvodi od kojih se posebnim kvalitetom i ukusom izdvaja roštilj meso, do sada su na tržistu bili prepoznatljivi pod imenom “Klanica i prerada 808”. Ove godine smo odvojili preradu, kako bi u novom i boljem prostoru, usko specijalizovanom za preradu mesa, unapredili i poboljšali svoj rad u cilju održavanja kvaliteta i specifičnosti svojih proizvoda. U novoj proizvodnji nastavljamo da pratimo nove tendencije i razvoj novih tehnologija, kako bi opravdali poverenje postojećih potrošača i pospešili sticanje novih.

Mladenović 016 je danas moderna prerada mesa, registrovana za proizvodnju, preradu, oblikovanje i prodaju mesa i mesnih prerađevina. Nalazi se 20 km od Beograda, u Dobanovcima, na prelepo uredjenom zemljistu od oko 30 ari. Namenski objekat prerade mesa veličine je oko 400 kvadratnih metara, sa 5 komora, proizvodnim prostorijama, posebnim odeljcima za utovar i istovar robe. U sastavu prerade mesa Mladenović 016 nalazi se i upravna zgrada sa komercijalom i knjigovodstvom.

Kapacitet prerade na dnevnom nivou zavisi od potražnje tržista. U svom proizvodnom programu imamo više vrsta proizvoda. Po specifičnoj tehnologiji i tradicionalnoj recepturi, posebno izdvajamo roštilj meso za izradu svih vrsta specijaliteta sa roštilja. Pored ove specifičnosti, u našoj ponudi možete naći  roštiljske kobasice  izuzetnog i jedinstvenog kvaliteta i ukusa.

Objekat u kome poslujemo ima implementarni HACCP sistem upravljanja zdravstvene bezbednosti proizvoda . Mladenović 016 u svojim kapacitetima upošljava 20 radnika, a svakodnevnu kontrolu objekta, radnika i asortiman proizvedenog mesa kontroliše veterinarski inspektor.

Dostava se vrši sa 10 vozila opremljenih termokingom visokog standarda. Proizvode distribuiramo na više od 200 adresa širom Srbije; ugostiteljskim objektima (restoranima, hotelima, prodajnim objektima brze hrane i dr.)

Do sada ste imali priliku da na svim sajmovima i raznim manifestacijama probate ukuse mesa koje proizvodimo, što će i ubuduće biti praksa.

Mladenović 016 je firma otvorena za svaku saradnju, zato izvolite, posetite nas!
naslovna